Palveluiden äärellä

Lapsiperheiden Kuloinen

Kuloinen on yksi suosituimmista ja halutuimmista asuinaluiesta Raisiossa. Suosion syitä on monta, mutta varmasti yksi merkittävimmistä tekijöistä on sijainti. Kuloisista on loistavat kulkuyhteydet joka suuntaan ja kaikki palvelut kauppakeskuksista kouluihin ja päiväkoteihin löytyy kahden kilometrin säteeltä.

Suurin osa Kuloisten ja Pasalan asutuksesta on omakotitaloja ja ympäristö on puistomainen. Alueelle on rakennettu paljon menneinä vuosikymmeninä ja katukuvaan kuulukin vahvasti sympaattiset rintamamiestalot ja pihapuutarhat. 

Olympia I & II:n sijainti on mitä oivallisin esimerkiksi Raision keskustan tai Kuninkojan alueella työskentevälle, sillä Kauppakeskus Mylly, Kuninkojan kauppakeskittymä ja Raision keskusta sijaitsevat noin kahden kilometrin päässä kotiovesta. Myös Turun keskustaan on lyhyt, noin 15 minuutin ajomatka. Helsingin ja Naantalin suuntaan taas pääsee kätevästi Ohikulkutieltä. Hyvien kulkuyhteyksien lisäksi Olympia I & II:n sijainti on todellinen lapsiperheen unelma. Perheen pienimmille löytyy kilometrin säteeltä neljä päiväkotia sekä ala-aste (Kuloisten koulu), yläasteen kouluun (Vaisaaren koulu) sekä Raision lukioon on kahden kilometrin kävelymatka. Ehkä juuri siksi Kuloisten ja Pasalan alueella asuukin paljon lapsiperheitä ja siten lapsille löytyy takuuvarmasti leikkikavereita, joiden kanssa leikkiä muun muassa alueen lukuisilla leikkipaikoilla.

Pasantieltä on helppo lähteä ulkoilemaankin, sillä melkeinpä kotiovelta alkaa kivat ulkoilureitit Jokiraitti ja Vaskipolku. Haunisten altaalle on niin ikään lyhyt matka. Altaan ympäri kulkee hyvät lenkkimaastot ja vierestä löytyy myös frisbeegolfkenttä, joka on vain yksi esimerkki Raision kattavista harrastusmahdollisuuksista. Lähimmät löytyy kirjaimellisesti ihan vierestä Kuloisten kentän ja pulkkamäen muodossa. 

Pasantie 18-20
21280 Raisio